SunnMann

Mange mennesker, menn som kvinner, ønsker å legge om livsstilen sin.

Ofte er "kosmetiske" årsaker som å se bedre ut eller å bli mer attraktiv, den største motivasjonen. Dermed blir vektreduksjon målet.

Desverre er det få av dem som lykkes i å skape seg en varig vektnedgang, og bli der. Det er mange grunner til dette, og om du leter rundt på SunneMenn vil du fnne flere artikler rundt temaet, men også hva du selv kan gjøre for å få et vellykket resultat.

En av farene som folk gjør er å fokusere ensidig på vektreduksjon. De som gjør det, har en tendens til å kun tolke tallet på vekten som suksess eller ikke, og når idealvekten er nådd, går de tilbake til det livet og det kostholdet som førte til vektøkningen som de var misfornøyd med. Dette er jojo-metoden i et nøtteskall.

Skal du få varige endringer, må fokuset ditt være at du skal legge om livsstilen din, slik at du ikke øker vekten etter at målet er nådd.

Det er ikke uten grunn at SunnMann har undertittelen "En bedre livsstil", fordi det er det alt dette handler om. Skape en bedre livsstil:

En livsstil der kroppen din ønsker seg sunn mat og sender signaler til hjernen om nettopp dette.

En livsstil der det å komme seg ut av døren, enten for å bedrive lystbetong fysisk aktivitet eller målbevisst trening, er noe kroppen din lengter etter.

En livsstil der du er fornøyd med den du er, og tilfreds i livet.

Når du kommer dit, vil du ha lyktes med vektreduksjon, men du vil i tilegg ha fått små mye annet:

  • Bedre søvn og mer energi
  • Bedre selvbilde og en mer postitiv oppfatning av deg selv.
  • Mer tilfredshet i livet,
  • En følelse av at du har tatt de riktige valgene for deg, kroppen din og livet du har foran deg.

Kanskje har du også sluttet å ta medisiner du tidligere var avhengig av.

Grunnen til at mange ikke klarer å ta disse valgene og lykkes med det har å gjøre med fire ting:

  1. Feil innstilling
  2. Mangel på kunnskap
  3. Mangel på struktur
  4. Mangel av fellesskap.

Nå er jeg i startgropen med å utvikle konseptet SunnMann. Jeg er ferdig utdannet Personlig Trener og Kostholdsveileder, og skal siden videreutvikle meg som Livsstils-coach.

Nå vil jeg bruke kunnskapen jeg har fått, sammen med erfaringen fra min egen livsstilsendring, til å hjelpe andre. Det skal jeg gjøre gjennom å  utvikle et nettkurs der deltakerne, gjennom videoleksjoner og temahefter, klarer å jobbe med sin egen mentale innstilling, slik at muligheten for langvarig suksess er tilstede. I tillegg får de den nødvendige kunnskapen og de rette strukturverktøyene som trengs for å lykkes med en livsstilsendring.

Sist, men ikke minst, vil deltakerne komme inn i et fellesskap av menn som enten har gjennomført endringen eller holder på med den, der den enkelte kan hente motivasjon og inspirasjon, og få veiledning underveis.

I tillegg til nettkurset vil jeg tilby coaching-tjenester der jeg følger kundene mine tett opp gjennom videomøter hele veien fra de bestemmer seg for å legge om livsstilen sin, til de har fått så mye kunnskap og struktur at de klarer seg på egen hånd. For disse kundene vil nettkurset være inkludert i pakkeløsningen.

Har du lyst til å vite mer om dette, og bli kontaktet når kurset begynner å bli klart, send meg en epost på geirsaetre@hotmail.com og skriv "Sunn Mann" i tittelfeltet.